Paul Potts mosolya…

Most, hogy készen vannak a gyökérkezeléseim, és a múlt héten brutálisan szét lett szúrva a pOfÁm (arczom nem akart elzsibbadni..pfff..), eszembe jutott, hogy (mivel a hologramember.hu az elsők között adott hírt a Brit tehetségkutatón felfedezett énekesről) a Művész úr új fogait bepostolom, amely természetesen annyira nem új, hiszen a 2007 augusztus huszadikán már így villantott Paul. Lássuk a Napi Posta híradását:

„Valószínűleg Te is láttad a tizenkét millió nézővel együtt, hogyan hódítja meg hangjával a mobiltelefon eladó Paul Potts a közönséget, azonban észrevehetted, hogy bizony a rozzant mosoly (micsoda fogalmazás…) nem illik a művészhez. A minden változtatást visszautasító művész viszont elfogadta, hogy egy dental centerben hozzáértő szakemberek kezelésbe vegyék, és visszaadják fogainak restaurálásával Paul arcának eredeti karakterét. A kezelést abból a 100.000Font-os díjból fizette, amit  a tehetségkutatón kapott, mint győztes. A doki Johann Styger volt, aki igen jó névnek számít a „szakmában”.

„-Megszépült a mosolyom. mondta Potts. -Ettől jelenleg nagyon öntudatos lettem!”

Valószínű kellemetlenül érezte magát a karambolos fogsor miatt, viszont most a visszanyert önbizalom segít nagyobbra tátani a szájat, és ez szebb hangot (is) eredményez. Másodlagos dolog, hogy Potts menedzsere a Hollywood-i mosollyal megcélozta az Amerikai piacot is, ahol szinte korlátlan lehetőségek várnak a tehetséges művészre. Vonzó a filozófiája is, amely nagy szerénységről tesz tanúbizonyságot:

„Bármi történik, megmaradok egy hétköznapi pasasnak. Nem vagyok jobb, mint más ember, éppen csak tehetséges vagyok: tudok énekelni..”

Az új mosoly:

pottsfog.jpg

pottsfog2.jpg

Ilyen volt:

pottsfog3.jpg

A Dentál klinika:

pottsfog4.jpg

HologramEmber mosolya várhatóan szeptember elejére készül el.. 🙂